Skip to content

inkBOOK Focus 7,8" (rdeč)

Nakup na obroke ni mogoč.

Kategorija: E-bralniki in ovitki


  • cena: 235,00 EUR

O knjigi

Uživajte ob prebiranju knjig na uradnem Biblos bralniku inkBOOK Focus – kjerkoli in kadarkoli. Bralnik z velikim zaslonom je preprost za uporabo, ima uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku, osvetlitev zaslona in vam daje popolno svobodo branja – brez oglasov in motečih obvestil.

Bralnik vam nudi prostor za shranjevanje več kot deset tisoč e-knjig. Deluje na principu tehnologije e-črnila, ki pri branju zagotavlja visoko kakovost, podobno papirju. Ne obremenjuje vaših oči in z njim lahko berete tudi na soncu kot bi brali tiskano knjigo. Zaslon ima visoko ločljivost, kar poskrbi za odlično berljivost besedila, prilagajate pa lahko tudi temperaturo barve zaslona, kar je kot nalašč za nočne bralce.


Velik zaslon – 7,8 palcev
Branje še nikoli ni bilo tako prijetno. Bralnik inkBOOK Focus s svojim velikim 7,8-palčnim zaslonom omogoča prikaz do 30 % več besedila na eni strani kot standardni bralnik.


Bralnik za udobno branje
Velik zaslon omogoča prikaz več besedila, pa tudi povečanje besedila za tiste, ki potrebujete očala za branje in povečanje menija ter ikon na meniju. Strani lahko preklapljate z zaslonom na dotik ali nastavite navigacijske gumbe na način, ki je za vas najprimernejši, odvisno od tega, ali ste desničar ali levičar.

Berite, kar vam je všeč, kakor vam je všeč in kjerkoli vam je všeč
Vsak čas dneva je kot nalašč za branje. Tudi če radi berete pri dnevni svetlobi, vzemite svoj inkBOOK Focus s seboj v naravo ali na plažo in uživajte ob branju na soncu, kot da bi brali tiskano knjigo.

Pri dnevni ali nočni svetlobi
Za razliko od zaslonov pametnih telefonov in tablic ima inkBOOK Focus zaslon, na katerem je prikazana vsebina ostra in enostavna za branje – tudi ob direktni dnevni svetlobi. Čist tekst in hitro listanje vam pomagata pri še hitrejšem branju in najpomembnejše - s čim manj napora za vaše oči.

Najboljši bralnik - vse v enem
S pomočjo operacijskega sistema android bralnik InkBOOK Focus, za razliko od večine drugih bralnikov, ni vezan le na enega ponudnika e-knjig, temveč je povsem odprt. Na bralnik si lahko namestite aplikacijo katerekoli druge spletne knjigarne in prebirate e-knjige drugih ponudnikov. Seveda inkBOOK Focus podpira branje e-knjig z največje slovenske knjižnice in knjigarne e-knjig Biblos.

Bralnik tudi za ljubitelje zvočnih knjig
InkBOOK Focus vam omogoča preklop z branja e-knjig na poslušanje zvočnih knjig v številnih storitvah. Povežete lahko slušalke prek tehnologije bluetooth in začnete poslušati zvočne knjige ali sinhronizirane knjige.

Veliko podprtih formatov
InkBOOK Focus podpira formate EPUB in PDF (reflow) z Adobe DRM (ADEPT), MOBI (brez DRM), TXT, FB2, HTML, RTF, CHM.
 
Tehnične specifikacije inkBOOK Focus
Zaslon: 7.8 palcev E Ink® Carta EPD, osvetlitev zaslona z možnostjo nastavitve kontrasta osvetlitve
Ločljivost zaslona: 1872 x 1404 pixels (300 DPI)
Baterija: 2900 mAh 3.7V Li-Ion
Dimenzije: 192 × 140 × 9 mm
Teža: 251 g
Procesor: Quad-core ARM Cortex-A35
RAM: 1024 MB
Notranja shramba: 16 GB (prostor za približno deset tisoč e-knjig)
Brezžične povezave: Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth 4.0
Priključki: USB C, microSD do 32GB
Operacijski sistem: inkBOOK OS (Android OS 8.1)
Jeziki: slovenski, angleški, nemški, španski, francoski, italijanski, poljski, romunski, češki
Podpira: Windows, Linux, MacOS
Podprti formati: EPUB in PDF (reflow) z Adobe DRM (ADEPT), MOBI (brez DRM), TXT, FB2, HTML, RTF, DOC.
Barva ohišja: črna
 
Kaj je v škatli?
inkBOOK Focus
USB-C kabel
Hitra navodila
Garancijski list