Skip to content

Odprt je natečaj za najboljšo novoletno željo Evropi 2019!

Odprt je natečaj za najboljšo novoletno željo Evropi 2019!

Dnevi poezije in vina v sodelovanju z Allianz Kultufstiftung že tretje leto zaporedoma objavljajo nagradni natečaj za najboljšo novoletno željo Evropi.

Vabimo vas, da nam pošljete svojo novoletno željo Evropi – dobro željo, prošnjo ali nasvet za prihodnost Evrope in vseh, ki jo lahko imenujejo, ali bi jo radi imenovali svoj dom.

Rok za oddajo prispevkov je nedelja, 29. 12. 2019. Najboljšo željo bomo izbrali in objavili na Facebook profilu Dnevov poezije in vina v ponedeljek, 30. 12. 2019.

Avtor/ica najboljše želje bo za nagrado prejel/-a tridnevni obisk prihodnjega festivala Dnevi poezije in vina (26.29. 8. 2020) na Ptuju, Slovenija.

Pravila igre: Želja naj obsega do 200 znakov s presledki in naj bo v slovenskem in/ali angleškem jeziku. Če je želja napisana v katerem od drugih evropskih jezikov, naj ji bo dodan tudi slovenski in/ali angleški prevod. Pošljete jo preko zasebnega sporočila na Facebooku Dnevom poezije in vina do vključno nedelje, 29. decembra 2019. Želji pripišite svoje ime, priimek, e-mail naslov ter kraj in državo, iz katere prihajate. V primeru, da še niste polnoletni, prosimo dopišite svoj datum rojstva.

Obseg nagrade: dve nočitvi z zajtrkom za eno osebo v festivalskem hotelu na Ptuju, kritje mednarodnih potnih stroškov za eno osebo (povratna letalska ali železniška karta ekonomskega razreda za poti med naslednjimi državami: 28 članic EU, države kandidatke, države potencialne kandidatke, druge evropske države kot našteto na povezavi, pokritje potnih stroškov znotraj Slovenije, zagotovljena brezplačna udeležba na vseh želenih dogodkih festivala Dnevi poezije in vina.

Opomba: v primeru, da bo nagrajenec/ka mladoletna oseba, bodo vsi zgoraj navedeni stroški kriti tudi enemu polnoletnemu spremljevalcu/-ki.