Skip to content

Berite slovenske e-knjige iz zamejstva na Biblosu

Berite slovenske e-knjige iz zamejstva na Biblosu

Pot do slovenskih e-knjig iz zamejstva še nikoli ni bila lažja! Na Biblosu, prvi in največji slovenski knjižnici in knjigarni e-knjig, na vas čaka več kot 5.500 e-knjig vseh žanrov od več kot 150 slovenskih založb in samozaložnikov. Z Biblosom lahko ohranite stik s slovensko knjigo, slovenskim jezikom in aktualno knjižno ponudbo.

Preko Biblosa lahko e-knjigo kupite ali si jo izposodite na daljavo in jo kjerkoli ter kadarkoli naložite na svoj bralnik, pametni telefon, tablico ali računalnik. Da so knjige na klik odlična alternativa branju knjig, dokazuje več kot 36.000 bralcev, k uporabljajo Biblos v Sloveniji in po svetu.

Tehnologija e-knjig omogoča oddaljeni dostop do knjižnega gradiva za bralce in bralke, ki sicer nimajo neposrednega dostopa do slovenskih knjig v knjižnicah ali knjigarnah. 

Kako do Biblosa?

Aplikacijo Biblos2 lahko nemudoma prenesete na svojo pametno napravo, se brezplačno prijavite in že lahko začnete brskati za e-knjigami, ki bi jih radi prebrali. Za izposojo e-knjig zadošča, da ste član katerekoli slovenske splošne knjižnice. V večino se lahko včlanite prek spleta.