Skip to content

Ob 8. marcu podari knjigo!

Ob 8. marcu podari knjigo!

Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature je ob 8. marcu pripravila izbor knjig domačih in tujih avtoric, ki jih lahko na ljubljanske naslove udobno naročite kar prek dostavne službe Wolt (profil: Ljubljana, mesto literature). V naboru leposlovja, humanistike, stripa, velikih klasik in manj znanih avtoric, knjižnih novosti in osmomarčevskih tem boste našli tudi Beletrinine naslove: Mojstrovino Ane Schnabl, Dora in Minotaver Slavenke Drakulić ter Antično miturgijo Svetlane Slapšak.

Naročene knjige so lahko pri vas (ali tistemu, ki ga želite obdariti) že v dobre pol ure! Vse knjige bodo dostavili in predali varno ter v ličnih ovojih, po želji pa bodo naslovnici ali naslovniku priložili tudi kartico z vašim sporočilom.

Osmomarčevska knjigarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo na Woltu odprta od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00, naročila pa je mogoče oddati tudi dan prej. Ob tem lahko med 3. in 12. marcem obiščete tudi pop-up knjigarno na Vodnikovi domačiji.

Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature pa bo sicer tudi v prihodnje v sodelovanju z različnimi založbami vsaka dva meseca pripravljala posebne izbore tridesetih knjig, ki jih bo mogoče udobno naročiti na dom.