Skip to content

Prosto programje in storitve za digitalno suvereno družbo in prebivalstvo

Prosto programje in storitve za digitalno suvereno družbo in prebivalstvo

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID) vabi na dogodek »Prosto programje in storitve za digitalno suvereno družbo in prebivalstvo«, ki bo potekal v torek, 17. maja, od 16h do 20h v Mediateki knjižnice Otona Župančiča, Kersnikova ulica 2, Ljubljana. Oglejte si program dogodka

Kot dolgoletna članica Mreže NVO-VID in vodja projektnega konzorcija Na prostem: za pravično digitalno družbo bo Beletrina na dogodku predstavila omenjeni projekt in tematiko odprtokodnih programov in storitev.

Ob mednarodnem dnevu informacijske družbe in telekomunikacij je dogodek namenjen krepitvi zavedanja in izmenjavi pogledov širše javnosti glede digitalne suverenosti družbe ter predstaviti projektov NVO IZ Mreže NVO-VID, ki si prizadevajo prispevati k samostojnemu, opolnomočenemu in kakovostnejšemu življenju prebivalcev v digitalni družbi.

Vstop je prost. Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo za potrditev udeležbe prek spletne prijavnice do ponedeljka, 16. maja 2022, do 17. ure.

Prenos dogodka v živo bo potekal prek spletne platforme PeerTube. Posnetek bo objavljen na videokanalu Mreže NVO-VID.