Skip to content

Sejem s kavča: spletni knjižni sejem

Sejem s kavča: spletni knjižni sejem

Vsak dan je dan za knjigo. Podarimo si jih ob svetovnem dnevu knjige!

Ob svetovnem dnevu knjige bo med 22. in 25. aprilom vrata za štiri dni odprl Sejem s kavča (sejemskavca.si) v organizaciji pisarne Ljubljana, Unescovo mesto literature v partnerstvu z Javno agencijo za knjigo in Društvom slovenskih pisateljev. V skupni spletni knjigarni boste med več kot 500 skrbno izbranimi knjigami več kot 50 slovenskih založnikov lahko pobrskali tudi po Beletrininem izboru odličnega branja po ugodnih sejemskih cenah.

Preprost nakup bo omogočala začasna sejemska spletna trgovina s skupno košarico in enotnim odpošiljanjem. Razmere trenutno še ne dovoljujejo sejmov v živo; začasni spletni sejem pa zato omogoča nakup raznolikega izbora knjig v vseh slovenskih mestih in vaseh – tudi tistih brez knjigarn.

Sejemski stik: Sejemske telefonske številke sodelujočih založnikov bodo vsak dan med 12.00 in 17.00 na voljo za svetovanja pri nakupu knjig, vprašanja, morebitne predloge in klepet v živo. Klepet bo mogoč tudi v spletni trgovini.  

Podpisovanje in zavijanje knjig: Posebno pozornost bomo posvetili tudi zavijanju knjig in zapisovanju posvetil.

Osebni prevzemi: Sejem bo v Ljubljani vse sejemske dni vabil tudi k osebnemu prevzemu knjig. Urnik za osebne prevzeme na Vodnikovi domačiji Šiška:
ČET–NED (12.00–17.00)

Dostava s kolesi + Wolt: V nedeljo bomo knjige po Ljubljani dostavljali tudi s kolesi. Manjši izbor 30 sejemskih knjig bo v sejemskih dneh na voljo tudi prek Wolta.